Wij zijn tot nummer 1 op thuisbezorgd.nl gekozen
Best beoordeelde bezorgrestaurant 2015

"Altijd wel een snack

bij aankomst en vertrek"

Hallo allemaal, welkom bij de Virtuele Cafetaria "Mac Roy".

In het kort willen we U vertellen wie wij zijn, wat U bij ons kunt "snacken" en natuurlijk waar U ons in levende lijve kunt vinden.

"Mac Roy" bestaar al meer dan 25 jaar en sinds 1990 het "kindje" van onze "ROSE". Zij maakt er dan ook sinds die tijd een waar feest van. Ze verzint vaak weer iets nieuws en probeert elke "nieuwe" snack uit (zie onze rubriek "nieuwtjes"). Ook heeft onze "ROSE" voor iedereen een luisterend oor. Dit heeft dan ook als gevolg dat het voor sommige mensen een waar "praathuys" is.
Muziek en gezelligheid maar ook kwaliteit staat voorop!!

Al meer dan een 2  jaar bezorgen wij ook aan huis en bedrijven..Dit kan via onze app of bestelsite of via www.thuisbezorgd.nl ..u mag ons ook altijd bellen met vragen! Natuurlijk maken wij ook wel eens fouten..maar we lossen het ook graag op.. Ons team doet dit graag!!

Natuurlijk kunt U bij "Mac Roy" genieten van een lekker patatje, een snack (eventueel uit de automatiek) en een bakkie koffie of fris. Voor het uitgebreide assortiment

Mocht U nu echt geinteresseerd zijn in hoe "ROSE" het allemaal voor elkaar heeft, kom dan eens buurten in ons "Praathuys".